themabijeenkomst communiceren met de school van uw kind

Vrijdagochtend 25 april
9.00 uur -11.30 uur
Bij MEE op de hooikade 30
2627 AB Delft

Communiceren met school kan best ingewikkeld zijn. Zeker als je kind een beperking heeft kun je je als ouder kwetsbaar voelen. Hoe zorg ik ervoor dat mijn kind krijgt wat nodig is? Wat kan ik vragen van school, wat mag ik verwachten van school? Hoe kan ik zakelijk blijven onderhandelen in een gesprek wat mij emotioneel zo raakt?
Mocht u hierover ervaringen willen uitwisselen en willen oefenen met deze gesprekken bent u van harte welkom.

De ochtend wordt ondersteund door een coach die zeer veel ervaring heeft op coachingsgebied, maar vooral ook in het onderwijs. Dit zorgt ervoor dat je ook inzicht krijgt in de andere kant van het verhaal.

Opgeven kan bij
Juliette Burgmans

06-83530373
juliette.burgmans@gmail.com

 

Leave a Reply